EBS Ink Jet Systeme GmbH

Že več kot 37 let, EBS Ink Jet Systems zagotavlja vrhunske rešitve za brezkontaktno
označevanje. Razvijajo, načrtujejo in proizvajajo lastne sisteme za označevanje kot tudi črnila in čistila.
Danes skupino EBS sestavljajo štiri glavna podjetja, ki se nahajajo v: Nuembrecht Nemčija, Libertyville ZDA, Varšavi Poljska in Shenzhen Kitajska. Poleg tega vzdržujejo povezave z več podizvajalci in mnogo kooperacijskimi partnerji. Zaposlujejo več kot 190 ljudi, ki so vam vedno na voljo! Prodajna mreža EBS Group vključuje preko 150 distributerjev, prodajalcev v več kot 56 državah, ki si delijo naslednje skupne cilje: visoka kakovost izdelkov, odlična izdelava, izjemna oskrba, najugodnejše cene in zadovoljstvo končnih uporabnikov.
Izdelki, ki jih izdelujejo, so razdeljeni v kategorije, ki imajo podobne tehnične parametre in lastnosti delovanja.

EBS 6600, 6900 in 6800P Series; tiskalniki malih znakov je kategorija industrijskih tiskalnikov z enim neprekinjenim curkom črnila (CIJ- Countinuous –Ink Jet) s črnimi ali pigmentnimi črnili različnih barvnih odtenkov. Tiskalniki so namenjeni za označevanje predmetov, ki se gibljejo po tovarniškem transporterju brez neposrednega stika. Na voljo so tudi sistemi za označevanje nepremičnih predmetov,ki temeljijo na principu premikanja tiskalne glave, kjer so le te nadzorovane ročno ali samodejno.
Tiskalniki omogočajo izpis v višini od 1-15mm, z visoko stopnjo zanesljivosti tiskanja na praktično kateri koli material ali vrsto površine in barve.

Ročni tiskalniki HANDJET (EBS-250, EBS-260)

Ročni tiskalniki HANDJET (EBS-250, EBS-260) z ročnimi tiskalniki ponujamo našim partnerjem orodje za izdelavo visoko kakovostnega tiska z najmanj napora in stroškov. Tisk je lahko visok do 57 mm, s čimer se uvršča med tiskalnike velikih
karakterjev. Ročni tiskalniki so samostojne enote Za delovanje ni potrebno, da bi bil podprt s kontrolnim računalnikom ali kateri koli drugim krmilnikom. Zaradi svoje vsestranskosti in nepomembnih operativnih zahtev, so HANDJET tiskalniki pogosto uporabljeni v različnih industrijskih in storitvenih aplikacijah.

EBS-1500 Series; tiskalniki velikih znakov

EBS-1500 Series; tiskalniki velikih znakov; tiskalniki spadajo v kategorijo industrijskih ink jet tiskalnikov in tiskarskih sistemov, ki uporabljajo tiskalne glave z več curki črnila, ki se jih upravlja s številnimi šobami (DOD
tehnologija). Naprave, ki spadajo v to kategorijo, se uporabljajo za označevanje v brezkontaktnem načinu, predmeti se gibljejo po tovarniškem transporterju. Njihove tiskalne glave s 7-64 šobami tiskajo velike kakovostne izpise od 6-115 mm. Predvsem na vpojnih površinah, kot so papir, karton, blago in druge porozne površine. EBS-1500 serija, zagotavlja visoko stopnjo prilagodljivosti. Zaradi takšnega pristopa, zlahka izpolnijo pričakovanja najzahtevnejših kupcev.

EBS PJ-1000 visoko resolucijski inkjet tiskalnik

EBS PJ-1000 je kategorija industrijskih visoko resolucijskih inkjet tiskalnikov
(do 360dpi), kateri v popolnosti nadomeščajo visoko cenovne in operacijsko zahtevne etiketirne sisteme. Tiskalniki so izdelani za brezkontaktne izpise malih in velikih znakov (1-108 mm) na različne predmete, ki potujejo po proizvodnih linijah. Tiskalniki z uporabo piezzo keramičnih glav dosegajo izredno visoke hitrosti izpisa do 150 m/min, tako na neporozne kot na porozne površine
predmetov. Omogočajo tiskanje s strani ali na zgornjo ploskev izdelka.