O nas

Kdo smo mi, o podjetju: ROAL BIRO d.o.o. je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij, ki ponuja popolne rešitve na področju industrijskega označevanja in vezenja. Že več kot 10 let delujemo na trgu kot primarni ponudnik celovitih rešitev tehnologij industrijskega označevanja in vezenja, tako na slovenskem trgu kot tudi v tujini. Strankam nudimo zanesljive, fleksibilne in lažje dostopne rešitve za njihove izdelke.

Vizija in poslanstvo podjetja: naš položaj na področju industrijskega označevanja in vezenja konstantno nadgrajujemo. Poudarek dajemo grajenju partnerstev z mednarodnimi strankami, osveščamo uporabnike o izobraževanju in njihovih potencialih, razvijamo novosti. Uspeh ter zadovoljstvo v življenju in delu so za nas najpomembnejše vrednote.

Poslovno področje, proizvodi: vrhunski sistemi za industrijsko označevanje bodo bistveno zmanjšali vaše stroške in nepotrebne zastoje. Naši izdelki določajo nov standard v industrijskem označevanju in vezenju, združujejo najbolj stimulativne vidike zanesljivosti, estetike z oblikami in funkcijami, ki jih zahtevajo kupci v modernem svetu.

Ključne stranke: kovinska industrija, avtomobilska industrija, prehrambena industrija, lesna industrija, farmacija,…

Kaj nudimo: servisni oddelek nudi izjemno odzivnost, zalogo repromaterialov in rezervnih delov za vse vrste industrijskih CIJ in LCP tiskalnikov

0
Zadovoljnih naročnikov
0
Kvalitetno opravljenih storitev
0
Izkušenj
0
Zaposlenih