RICHTER

Podjetje posluje od leta 1994 in intenzivno razvija zahtevne in inovativne sisteme za označevanje. Danes zaposluje več kot 70 oseb, ki permanentno razvijajo visoko kvalitetne izdelke in rešitve v lastnih proizvodnih in razvojnih prostorih. Orientiranost v zadovoljevanje naročniških zahtev in dolgoletne izkušnje so konkurenčna prednost za prihodnost in prihodnji uspeh podjetja. 

RICHTER LSM – laser systems je eno od najmodernejših tehnologij za označevanje. Izdelek med laserskim označevanjem ne spremeni svojih tehničnih karakteristik. Lasersko označevanje je praktično uporabno za številne materiale. Oznake so vodoodporne, odporne na čistila in obrabo. Oblikovanje oznak je hitro in se realizira takoj. To je vzrok, da se lasersko označevanje uporablja za označevanje (številčenje, QR in DataMatrix code) posameznih malih delov direktno na izdelek. Laserske sisteme izdelujemo s Fiber in CO2 laserji. Z uporabo laserske tehnologije vam realiziramo zahtevna in kompleksna trajna označevanja z kompaktnimi in cenovno ugodnimi tehnološkimi rešitvami.

Marking-Scribing systems – ti sistemi omogočajo trajno površinsko označevanje izdelkov z IT podporo. V tej ponudbi so ročni mobilni pnevmatski ali električni sistemi in stacionarni linijski sistemi s specialno legirano udarno/markirno iglo. Vsi sistemi omogočajo prilagodljivo velikost označevanja v okviru velikosti markirnega polja, individualno prilagodljivost globine označevanja, različne tipe pisav, specialne oznake in logotipe.