MACSA

Macsa ID je eden od štirih svetovnih vodilnih na trgu laserskega kodiranja in je bilo prvo podjetje na svetu, ki je razvilo laser za dinamično kodiranje. Podjetje je priznano kot vodilno v svetu tehnoloških inovacij na področju laserjev za označevanje in kodiranje, saj vsako leto v raziskave in razvoj vloži več kot 10 % svojega prometa.

Registriralo je več kot trideset mednarodnih patentov, ki so poganjali najpomembnejši tehnološki razvoj v tej industriji, vključno s prvim laserjem za dinamično kodiranje za proizvodne linije (1990) in prvim laserjem z vlakni za označevanje blaga na proizvodnih linijah (2009).

Macsa ID ponuja najširši nabor laserjev za kodiranje in označevanje v proizvodnih sektorjih (hrana, pijača, farmacija, zdravstvo in kozmetika) kot tudi v industrijskih sektorjih (industrija, avtomobilska industrija, aeronavtika, obramba in gradbeni materiali).

V svoji široki in inovativni ponudbi se Macsa ponaša tudi z Lasertexom in je eno redkih podjetij na svetu, ki ponuja laserje za tekstilno industrijo. Ta vrsta tehnologije pomaga narediti tekstilno industrijo bolj trajnostno in učinkovito.